Nieuws uit Niel

Niel

Nieuws uit Niel

Unieke filmauto’s pronken in fonkelnieuwe polyvalente studio

18/06/18 22:35 - Nielenaar Chris Charlier heeft zijn loods in de Galileilaan omgetoverd tot een polyvalente studio waar artiesten komen repeteren, maar waar ook televisieopnames en zelfs evenementen kunnen plaatsgrijpen. De eyecatcher in het gebouw zijn vier auto’s uit populaire televisieseries van de jaren 80.

Brand op bovenverdieping: moeder en kinderen naar ziekenhuis

12/06/18 03:00 - In een woning op de hoek van de Overwinningsstraat met de Aimé De Langlestraat in Niel woedde gisterenavond een zware brand. Het vuur ontstond op de eerste verdieping van het huis en sloeg over naar de zolderverdieping. “Ik zat buiten op een bankje en zag zwarte rook uit het raam opstijgen. Enkele minuten later sloegen de vlammen al naar buiten”, vertelt buurvrouw Emma Verstrepen.

SP.A en Groen hebben gezamenlijke lijst rond

12/06/18 02:57 - Kartelpartners SP.A en Groen hebben hun lijst met 21 namen van wie 12 nieuwkomers rond.

Inwoners Hellegat vragen park en betere ontsluiting

09/06/18 02:57 - Het Hellegat, een gehucht met meer dan duizend inwoners, kwam tijdens de jongste gemeenteraad ter sprake. Het gemeentebestuur is bezig met de opmaak van een ruimtelijk uitvoeringsplan voor het gebied.

Niel-app is er nu ook voor de handelaars

05/06/18 02:57 - Het gemeentebestuur van Niel heeft sinds enkele jaren een eigen app voor de gemeente. Een handige mobiele applicatie, waar u alle basisinformatie over de gemeentelijke diensten op terug kunt vinden. De handelaars bleven op dat vlak wat achterwege, maar dat is nu verleden tijd.

Huwelijk Bart Van Hove en N-VA op de klippen

02/06/18 02:57 - N-VA deelde in september van vorig jaar nog met een zekere trots mee dat Bart Van Hove (Niel Vooruit, maar voorheen Vlaams Belang) de overstap maakte naar hun partij. Het bleek echter een intrede van korte duur.

Leerlingen krijgen nieuwe gemeenteschool in 2020

26/05/18 02:57 - De gemeente gaat een nieuwe school bouwen. Het project kost 6,5 miljoen euro, waarvan 70 procent of 4 miljoen euro, wordt gesubsidieerd.

70 jaar te voet op bedevaart

15/05/18 02:57 - De 77-jarige Julien Coeck vertrekt vrijdag met het Broederschap van Niel voor de zeventigste keer op voetbedevaart naar Scherpenheuvel. Nooit deed iemand hem dit huzarenstukje voor.

Opvallende start holebi-vereniging ‘Regenboog Niel’

14/05/18 09:04 - De holebi’s en transgenders uit Niel hebben begin dit jaar de nieuwe vereniging Regenboog Niel opgericht. Regenboog Niel trad zondag op grootse wijze naar buiten.

Man die twee keer brand stichtte in Niel wordt geïnterneerd

08/05/18 16:55 - De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft dinsdag de internering bevolen van een 43-jarige man uit Niel, die twee keer brand had gesticht in het appartementsgebouw waar hij woonde. Bij één van die branden vielen negen gewonden. Voor drie andere branden werd hij vrijgesproken.

Zelf nieuws uit Niel?
Deel ervaringen over NielNiel

„ Woonplaatsen.be gidst u door Niel! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken